ET enkelT OG tidløsT reol DESIGn

Hvor enkelt kan en reol designes? Dette spørgsmål stillede arkitekt John Hansen sig selv tilbage i 2020. Målet blev at designe en reol som var stærk og dyb nok til at rumme store som små, lette som tunge genstande, men helt uden brug af skruer eller beslag. Samtidig var ambitionen at skabe et design med plads til fornyelse og ombygning. 

MINOFORM er derfor ikke én reol. Det er en uendelig række af muligheder for at skabe den helt rigtige reol til det hjem og det rum, den befinder sig i. Med respekt for de gode håndværkstraditioner og klassisk dansk design har vi skabt designmøblet, der forbliver smukt, tidløst og funktionelt fra generation til generation.

Valget af din MINOFORM reol starter ved vores forskellige KONFIGURATIONER. Der er dog næsten uendelige muligheder for at skræddersy en reol efter dine ønsker, og du kan bygge bredt, højt eller tilføje forskellige farver – kun din fantasi sætter grænser.

SHOWROOM OG TEGNESTUE

MINOFORM kan opleves i vores tegnestue og showroom i hjertet af Aarhus eller her i vores digitale univers. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rette reol løsning til dig gennem personlig rådgivning.

Kontakt os og få en 3D-tegning som første trin mod din MINOFORM reol.

BÆREDYGTIG PRODUKTION i danmark

Hos MINOFORM ønsker vi at bidrage til en grønnere fremtid. Det understøttes gennem MINOFORMs holdbare design og konstruktion, som kan ombygges igen og igen og gå i arv til næste generation.

 

Vi producerer i Danmark i samarbejde med en FSC-certificeret produktionsenhed, der anvender miljø-certificerede materialer i en høj kvalitet. Produktionen foregår på et komplet moderne anlæg med CNC-snedkeri og automatisk traverslakering med tørreovn. Vi sælger et højkvalitetsprodukt direkte uden fordyrende mellemled og lang miljøbelastende transport.

 

Alle komponenter til MINOFORM kan genlakeres med miljøvenlige overfladebehandlinger. Det betyder, at de kan genbruges og få nyt liv, også i næste generation.