enkelT OG tidløsT reol DESIGn

Hvor enkelt kan en reol designes?

 

Dette spørgsmål stillede arkitekt John I. Hansen sig selv tilbage i 2020, som blev startskuddet til et intensivt designprojekt. Formålet var at designe en reol stærk og dyb nok til at rumme store som små, lette som tunge genstande, men helt uden brug af skruer eller beslag. Samtidig var ambitionen at skabe et design med plads til fornyelse og ombygning. Reolen skulle derfor bestå udelukkende af flytbare elementer og på den måde give plads til et nyt udtryk, en ny funktion i hjemmet eller blot en tilpasning til de næste generationers ønsker.

 

I 2022 stod den første reol designet af John I. Hansen færdig – helt enkel, let at samle og alligevel med særpræg og mulighed for at tilføre egen sjæl og stil. I dag er projektet blevet til MINOFORM. En tidløs konstruktion, der er stærk og stabil, uanset hvor høj eller bred den bygges.

 

MINOFORM er ikke én reol. Det er en uendelig række af muligheder for at skabe den helt rigtige reol til det hjem og det rum, den befinder sig i. Med respekt for de gode håndværkstraditioner og klassisk dansk design har vi skabt designmøblet, der forbliver smukt, tidløst og funktionelt fra generation til generation.

Valget af din MINOFORM reol starter ved vores 15 forskellige KONFIGURATIONER. Mulighederne er dog mange for en reol skræddersyet efter dine ønsker, og du kan bygge bredt, højt eller tilføje forskellige farver – kun din fantasi sætter grænser.

 

SHOWROOM OG TEGNESTUE

MINOFORM kan opleves i vores tegnestue og showroom i hjertet af Aarhus eller her i vores digitale univers. 

Vi hjælper dig gerne med at sammensætte din reol og tilbyder personlig rådgivning, så du får den helt rigtige løsning. Kontakt os og få en 3D-tegning som første trin mod din MINOFORM.

BÆREDYGTIG PRODUKTION i danmark

Hos MINOFORM ønsker vi at bidrage til en grønnere fremtid. Det understøttes gennem MINOFORMs holdbare design og konstruktion, som kan ombygges igen og igen og nedarves gennem generationer.

 

Vi producerer i Danmark i samarbejde med en FSC-certificeret produktionsenhed, der anvender miljø-certificerede materialer. Med et komplet moderne anlæg, CNC-snedkeri og automatisk traverslakering med tørreovn foregår alle processer nationalt. Vi leverer altså uden fordyrende mellemled og fragtomkostninger fra udenlandske producenter.

 

Alle komponenter til MINOFORM kan genlakeres med miljøvenlige overfladebehandlinger. Det betyder, at de kan genbruges og få nyt liv i hjemmet eller hos de næste generationer.