Komponenter

Klik på en komponent for at se detaljer og for at tilføje den ønskede komponent og antal til kurven. Du kan også tilføje komponenter til kurven på DESIGN SELV.

Vælg altid to hyldevinkler til én hylde. Placér en hyldevinkel i hver ende af hylden, når du designer og bygger din egen reol.

Plantegning af hylde 68,5cm i hvid komponent til reol moduler

Materialer & Farver

Alle komponenter er fremstillet i Danmark i FSC certificerede materialer og lakeret med miljøcertificeret og vandbaseret lak. Lakeringen er udført på et automatisk traversanlæg, som giver en fin og glat overflade.

 

Hvidlakerede hylder er fremstillet i 25mm MDF. Finerede hylder er fremstillet i 25mm MDF med 1mm egefiner.

Hvidlakerede hyldevinkler er fremstillet i 12mm og 25mm MDF. Farvede hyldevinkler er fremstillet i 12mm og 25mm gennemfarvede valchromatplader.

Sokkelsko er fremstillet i gennemfarvede lys grå valchromat med stilleskruer Ø 38 mm.

Bemærk at hylder kan vendes, således at begge sider kan vende op ad, og at hylder og hyldevinkler kan genlakeres.

MDF og Valchromat

MDF plader er produceret af hårdt sammenpressede træfibrer, der giver dem en hårdhed, som gør det muligt at forarbejde dem med et flot finish. Valchromat plader er en fugtfast gennemfarvet MDF med en høj densitet. De naturlige strukturer i pladen er med til at give et særligt udtryk. Farverne kan variere en anelse og kan ændre sig lidt med brug. Plader kan på forespørgsel overfladebehandles med olie eller voks (særproduktion).

 

sikkerhed og stabilitet

MINOFORMs relativt tykke hylder i 25mm MDF bidrager til en stor stabilitet og bæreevne. Hylder og hyldevinkler låser sig fast i hinanden. Systemet er gennemarbejdet, testet og afprøvet ift. stabilitet og sikkerhed. Som alle andre reoler over en vis højde bør de sikres til væggen og det har vi også udviklet en enkel og sikker løsning til. Indstillelige sokkelsko sikrer en nem nivellering i forhold til gulve så din reol let kan opstilles i vatter.